За романтиката

Начало » Интимно » За романтиката

Когато стане въпрос за романтика, голяма част от жените имат едно и също мнение за това в какво се крие тя: вечеря на свещи, разходка по залез на плажа, вана с розови листенца. В същото време, те са уверени, че мъжете са абсолютно не романтични същества, които пред шампанско и свещи биха избрали бутилка бира пред телевизора. Но за щастие мъжете са не по-малко  романтични от жените, просто те виждат романтиката в съвсем други неща…
Комплименти
Истината е, че най-бързият път до сърцето на мъжа, не минава през стомаха му. Ако искате да го завоювате, поласкайте самолюбието му. Старайте се да му правете комплименти всеки ден, но все пак не се увличайте – те трябва да са искрени и реални. Хвалете го за уменията му, без значение дали става въпрос за успехите му в спорта, способността му да води разговор или това, че знае как да смени крана в банята. Но най-голямо удоволствие на мъжа доставят думите изречени по повод сексуалните му способности.

Тъмен шоколад
В тъмния шоколад се съдържа голямо количество какао, което е източник на фенилетиламин – вещество, което предизвиква чувство, подобно на влюбването. За това, за да сгреете сърцето на любимия си, му поднесете сърце от тъмен шоколад, дори и да не е Свети Валентин.

Оригинален подарък
Не само жените обичат подаръци. Мъжете обичат да знаят, че сте отделили време и внимание, за да откриете това, което би ги зарадвало. Не забравяйте, че ако жените намират за романтични разни сувенирчета и лъскави нещица, то мъжете предпочитат подаръци, които да са преди всичко практични.

Вие, в неговите дрехи
Поднесете му закуска, облечени в някоя от старите им ризи или блузи, под които не сте облекли нищо. “Това е романтика!” – ще си помисли той.

Комедийни филми
Ако жените намират за романтични сълзливите мелодрами, то мъжете предпочитат комедиите. Когато заедно се смеете за едно и също нещо, това наистина ви сближава и би ви помогнало да откриете много повече общи неща помежду си.

Съвместни снимки
Голяма част от мъжете по природа са собственически настроени и вашата обща снимка, поставена от неговата страна на леглото, би му напомняла постоянно какво “притежава”.

Интимен сюрприз
Мъжете обичат изненадите в интимните отношения, независимо дали става въпрос просто за една неочаквана целувка или секс на необичайно място. Те също харесват общата вана, еротичния масаж и закуската в леглото.

Признанието в любов
Дори и да не си го признават, мъжете също обичат да чуват признанията в любов. Няма значение дали ще е под формата на SMS или на картичка, поставена на възглавницата им просто така – без повод. Важното е да знаят, че са обичани.