За да сте неотразими на плажа…

Начало » Външен вид » Мода & Стил » За да сте неотразими на плажа…

За да сте неотразими на плажа… Искате да знаете какво задължително трябва да вземете със себе си по време на морската си ваканция, за да сте в крак с актуалните модни тенденции? Тогава тази статия е точно за вас….

Плажна рокля

Навярно вече сте разбрали, че пареото не е на мода и се чудите с какво да стигнете от хотела да плажа. Отговорът е прост! Необходима ви е лека лятна рокля от естествени материали и без ръкави. Обърнете внимание на плетените рокли, а също така и на роклите-тениски. А за най-смелите, през това лято дизайнерите предлагат наметка-кимоно, с която спокойно можете да отидете както до бара на хотела, така и да си направите зашеметяваща фотосесия на плажа!

Сламена шапка

Всяка стилна жена трябва да има в своя летен гардероб шапка. А най-добре – широкопола сламена шапка. Този аксесоар се съчетава идеално както с бански, така и с рокли и въздушни блузи. Освен това, широката периферия на шапката защитава от слънцето не само лицето ви, а й раменете.

През този летен сезон се предлагат сламени шапки с най-различни украси – от панделки за романтичните особи,  до забавни принтове за смелите купонджии.

А за краката…

Забравете за джапанките! За морската си почивка през това лято се сдобийте с чехли на равна платформа, които заменят токчетата и визуално удължават краката. Все пак, не трябва да забравяте, че равната им подметка ще уморява краката ви, а и няма да ви е особено лесно да ходите по по-каменистите плажове. Ако се откажете от чехлите, то може да си купите еспадрили с плетени подметки, които придават лекота на образа и са по-подходящи за градска среда. А ако ви се налага да стигате до плажа по камъни, то тогава е най-добре да се спрете на чехли с подметка от плътна гума и с каишка на петата, благодарение на която няма начин да ги изгубите между камъните!

Чанта от лико

Дошло е време да смените плажната си чанта! Тогава купете си обемна чанта от лико, в която да можете да съберете и плажната кърпа, и слънцезащитния крем, и резервен бански, а защо не и четивото за плажа. Да, може и да ви се стори, че актуалните модели приличат повече на чанта за пикник, но пък можете да ги пригодите към всеки свой морски тоалет – достатъчно е просто да ги декорирате с подходящ шал.