Защо момичетата обичат лоши момчета?

Начало » Интимно » Защо момичетата обичат лоши момчета?

Да, именно лоши! Мечтаят за добри и мили мъже, но се влюбват в тяхната пълна противоположност. На какво се дължи това? Нека се опитаме да разберем…

Добрите момчета обичат да са облечени хубаво. С това те искат да прикрият притесненията си и своята неувереност в самите себе си. В мига, в който момичетата осъзнаят това, те започват да ги съжаляват и добрите момчета вече не са им интересни.
Уверените в себе си момчета се чувстват еднакво добре във всякакви дрехи – делови костюм, дънки или в каквото и да е друго. Те не чувстват необходимост да доказват на околните, каквото и да е, защото са се доказали във всичко пред всички.

Добрите момчета се страхуват да взимат решения. Те предпочитат момичето да решава всичко – къде да вечерят тази вечер, кой филм да гледат и т.н. И това е не защото ценят мнение и, а просто защото се опитват да прехвърлят отговорността за взетото решения върху някой друг (в случая върху момичето си).
Лошите момчета може и да сгрешат, може дори да обидят приятелката си, но никога не биха се скрили зад нея.

Добрите момчета обичат да са с партньорката си, когато тя се чувства добре. Те имат свойството да се изпаряват, веднага щом възникне някакъв проблем, колкото и да е малък. Те превключват на друга тема, без дори да попитат нуждае ли се тя от помощ. Или по-лошо – направо си тръгват. Добрите момчета просто не желаят да се обременяват с чуждите проблеми, даже и да става въпрос за проблемите на приятелката им. За това изчезват веднага, след като възникне някоя неприятност и се появяват скоро, след като всичко е приключило.
Няма гаранция, че лошото момче ще се притече на помощ на момичето си. Но поне ще си зададе въпроса, какво може да се направи… Защото лошото момче обича да се чувства като герой!

Добрите момчета лесно се поддават на влияние. Баби, лели, мама, татко, най-добрият приятел и така нататък, и така нататък – до втръсване. Какво означава това за момичето? Само ако не се хареса на някой от скъпоценното семейство, шансовете му са нулеви. И дори и след неимоверни усилия да успее да го измъкне от това вредно за връзката им влияние, кой знае зад кого ще се скрие следващия път доброто му момче, когато възникне проблем?
Ако момичето не се хареса на някой от роднините на лошото момче, то то ще го обича още по-силно заради това. Просто, то ще го обича въпреки мнението на другите, защото обича процеса на преодоляване на трудностите.

Добрите момчета никога за нищо не биха възразили. Те така и не са се научили да споделят мнението си с другите и за другите, освен ако въпросният човек не отсъства в момента. При това изказванията им за хората рядко са положителни.
Лошите момчета са свикнали да казват това, което мислят, при това право в лицето на човека. Те не се страхуват от конфликти и когато не са съгласни с нещо, стават доста резки.

Добрите момчета плуват по течението. Те обичат всичко да е подредено и да е по правилата. Те знаят как се получават нещата при другите хора и се стремят именно към това.
Лошите момчета просто живеят. Те не са съвършени и го знаят много добре. За това са по склонни да приемат момичето си такова, каквото е, без да правят опити да го променят.

Добрите момчета искат да възпитават и променят партньорките си. Те са прочели много книги и смятат за свой дълг да показват това пред хората. По-лошо може да бъде само, ако пишат напълно неразбираеми стихове, които да обичат да четат дълго  на приятелката си, докато тя не се рeши да избяга от тях завинаги.

Любимото занимание на добрите момчета е да размишляват за бъдещето. Момичетата също имат шанс да се намират в това бъдеще, стига да съумеят да си затварят очите за безкрайните съмнения, съжалението и различията във възприемането на света. Защото добрите момчета живеят само и единствено в бъдещето, а момичетата обичат да живеят сега! Именно за това скоро всяко момиче побягва към някое лошо момче, което също като него, живее в настоящето. Лошото момче прави бъдещето на момента. То действа, греши и действа отново – това е неговият живот.

Добрите момчета мразят лошите момчета, разбира се, тайно. Добрите момчета никога не биха издали отношението си към лошите момчета, защото не забравят, че за разлика от тях лошите не се боят и не избягват конфликтите. А лошите момчета се отнасят с безразличие към добрите, защото са наясно при кого ще отиде накрая момичето…