Забранените думи по време на секс

Начало » Интимно » Забранените думи по време на секс

забранени думи по време на сексКазват, че комуникацията между двама партньори е в основата на добрата връзка, но не винаги всичко се споделя – фантазиите на партньорите може да останат за самите тях, защото много често споделянето им би наранило единия. Жените обичат да говорят повече от господата, но по време на секс трябва да внимавате какво казвате, защото една неправилна дума може да засегне много дълбоко мъжкото его.

Когато двама души живеят на семейни начала или са обвързани с брак, ежедневието и тежкия работен ден могат да превърнат спалнята в единственото място, в което могат да контактуват. И все пак има въпроси и думи, които по-добре да оставите пред вратата на спалнята, защото иначе може да се превърнат в страстоубийци номер едно.

– “Занесе ли дрехите на химическо чистене?” – Този въпрос е абсолютно не на място и показва, че в момента не мислите за сексуалната наслада по между ви, а за домашните задължения. Ако не сте в настроение просто бъдете честна, за да предотвратите неудобните ситуации.
– “Честно да ти кажа бях си харесала Ники преди да потръгнат нещата между нас!” – Това да кажете на настоящия си партньор, че сте пожелала най-добрия му приятел е голяма грешка и то в леглото…
– “Ще свършваш ли скоро?” – Това само по себе си говори, че актът ви е неприятен и нямате търпение да свърши. Дори да е така по-добре не го изразявайте гласно.
– “Хайде да си направим бебе!” – При положение, че знаете, че партньорът ви не иска все още деца е много неуместно да го шантажирате, когато е подвластен на любовния екстаз. Това е сериозна тема, която трябва да оставите за сериозен разговор между двама ви.
– “Между другото… имам венерическа болест!” – Тук дори не е необходимо да се коментира, защото това моментално ще накара партньорът ви да подскочи.
– “Колко е сладък!” – Не определяйте мъжествеността му точно с тази дума, защото мъжете я възприемат като умалително – тоест те чуват “Колко е малък!” и съответно изпадат в ужас.
– “Бившата ти правеше ли така?” – Това, че се сравнявате с бившата му издава, че сте несигурна в себе си, а и защо точно в леглото трябва да му втълпявате мисли за други жени?
– “Майка ти ни покани на гости утре вечер!” – Само при думата “майка” ерекцията му ще се сведе до минимум. Не трябва да говорите за родители по време на секс – това убива страстта.
– “Мисля че забравих да си взема хапчето!” – Казвате това непосредствено след половия акт и едновременно с това всявате в мъжа страх от следващ сексуален контакт. Всеки път ще е несигурен във вас и ще ви пита поне по 3 пъти дали не сте го забравила отново.

Изводът е, че спалнята е мястото, където трябва да правите любов и да говорите само за насладата, която си носите. Всичко останало е излишно!