Естетическо блаженство за вашата кожа с Лазерна епилация Elysion

Начало » Външен вид » Естетическо блаженство за вашата кожа с Лазерна епилация Elysion

Естетическо блаженство за вашата кожа с Лазерна епилация ElysionСтудио за красота AMBAR, Ви предлага лазерна епилация с най- бързият диоден лазер. Elysian премахва безпроблемно нежеланото окосмяване от всички типове кожа и може да се прилага през цялата година. Иновативният уред, е единствения по рода си, който може да се използва и през лятото.  Elysian Laser  удобно, безопасно, ефективно и дълготрайно премахва нежеланите косми, дори от най- чувствителната кожа на лицето. Уреда гарантира достигането до точната дълбочина на фоликулите и стопиране растежа на косъмчетата в момента на активния им растеж.

Метода за обезкосмяване включва нисък праг на болка, благодарение на системата за охлаждане „crystal freeze”. Системата работи, поддържайки постоянна температура на накрайника от 6 градуса, независимо от температурата на помещението. Този положителен факт прави процедурата приятна и комфортна. Процедурите са персонализирани в зависимост от кожния фототип на клиента и структурата не неговия косъм. Elysian ви предлага свободата вие сами да определяте кога да приложите процедурата. Чрез него вие не трябва да се съобразявате с времето, слънчевите лъчи или солените дни край морето. Безвредна и безболезнена, процедурата не причинява зачервяване, не  нарушава цялостта на кожата, и не е необходим възстановителен период след нея. Лазера е технология за обезкосмяване от най- ново поколение, и работи подавайки импулс за милисекунда, излъчващ лъч светлина върху кожата. Светлинната енергия излъчена от лазера, преминава безпроблемно през кожата, абсорбира се от пигмента в космения фоликул и космения ствол, и по този начин нарушава способността на косъма да расте. Резултатите от тази революционна технология може да видите още след първата процедура.

Ползите от Elysian са многобройни. Всички, които желаят да изглеждат още по- добре, спестявайки време и усилия в ежедневни процедури за обезкосмяване, могат да се възползват от невероятния метод, изключително щадящ и напълно безвреден за тяхната кожа, давайки дългосрочни резултати и постигайки гладка до съвършенство кожа без проблеми. Процедурата видимо подобрява състоянието на кожата- премахва така наречените “обърнати косми”, и подобрява състоянието при определени кожни проблеми. Студио за красота AMBAR и най- новият уред в град Бургас за лазерна епилация,  ще ви очароват с най- ефикасният метод за трайно обезкосмяване, който със сигурност ще ви накара да се почувствате неустоими.