Есен-зима 2018-2019: Каубойски стил

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Есен-зима 2018-2019: Каубойски стил

Есен-зима 2018-2019: Каубойски стилОблекла в стила на „дивия запад“ са много актуални през тази моден сезон. Особено внимание заслужват нещата, изработени от варен деним и състарена кожа, вълнените шапки и връхните дрехи с ресни, като всичко това можеше да се види в колекциите на такива големи модни къщи като Ralph Lauren, Coach и Michael Kors.

Деним

Вие, разбира се, знаете как и с какво да носите неща от деним. В стила на дивия запад, вариациите с него са безкрайни. Например, джинсите могат да изглеждат износени или стари: „варени“, с дупки, кръпки или с “разкъсани” ресни в долната част на крачола.

Що се касае до дънковото яке, ако имате такова, което да е с 2-3 размери по-голямо от този, който носите – това е страхотно! Комбинирайте го с поло и панталон с право кройка и вашият удобен ежедневен комплект е готов. От обувките подходящи са боти на ток и високи до коляното ботуши.

Широкополи шапки

Типичният каубойски образ не може да мине без две неща – кожени ботуши със заострени върхове не невисок ток и шапка с широка периферия с метални елементи. Последната е точно това, от което се нуждаете през този сезон, като може да я използвате като аксесоар, както за изцяло уестърн външен вид, така и в допълнение към по-класически и модерни тоалети. Каубойската шапка е идеалния завършек към комплект от обемен топъл пуловер и сини скини дънки.

Пончо

Пончото е много удобно и практично нещо. Можете да го добавяте както към ултрамодерни тоалети, така и към ежедневни комбинации в стил  casual – всичко зависи от вашите желания. В ежедневието можете да го  носите върху пуловер или поло, комбинирани с дънки или спортен панталон. Подходящите обувки в този случай са маратонки или груби обувки с тъмен цвят.

Ако искате да изненадате себе си околните, тогава създайте многопластов образ, в което пончото да е наметнато поставено върху палто. Цялата тази конструкция можете да свържете чрез кожен колан или шал в подходяща цветова гама.

Карирана риза

Първоначално този елемент на облеклото се е отнасял към кънтри стила. Но с глобализацията и смесването на тенденциите, карираните ризи се превръщат в неразделна част от уестърн стила. Те са толкова универсални, че използването им може да бъде максимално широко.

Необичайно и стилно решение е да облечете такава риза върху романтична рокля и да завържете долната част на възел. Или просто да вържете ризата на кръста си като аксесоар. Не по-малко интересно изглеждат комбинациите с панталон или дънки и кожено яке или яке-бомбер.

Ресни

Декорирането на нещата с ресни определено ги прави по-интересни и модни. Особено стилно дрехите с ресни изглеждат в комбинация с други неща в уестърн стил. Така че комплект от карирана риза, дънков елек, черни дънки и ботуши до коляното може да бъде идеален както за ежедневието, така и за петък вечер. Ако харесвате американския стил, но не искате да прекалявате, то тогава обувки и чанта с ресни са това, от което се нуждаете.