Есен-зима 2018-2019: Водещи модни тенденции

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Есен-зима 2018-2019: Водещи модни тенденции

Есен-зима 2018-2019: Водещи модни тенденцииНовият моден сезон обещава да бъде дързък с изобилие от животински принтове, ярко каре, съблазнителна кожа и не само… А на какво да се спрете? Изборът зависи от вас!

Животински принтове

Хит на сезона са десените с шарка на леопард, костенурка и питон. С колекциите си Dolce&Gabbana, Max Mara, Balenciaga, Tom Ford и други модни къщи показаха, че през този моден сезон позволени ще са „леопардовите“ костюми, „зебровите“ палта, че дори и обувки в животински разцветки!

Супер oversize

Тази есен, заедно с екстремната сексуалност, на върха е и oversize тенденцията. Тренчове и якета, пуловери и сака трябва да изглеждат така, все едно са ви най-малко с три размера по-големи. Между другото, популярността на oversize облеклата през есенно-зимния сезон не е случайна – по този начин ще ви е много по-лесно да съставите многопластови тоалети.

Цветно каре

Стилът „препи“ преживява нов разцвет през настоящия есенно-зимен сезон. А неговият главен атрибут – карето – е във всички цветове на дъгата. Ако през миналата година се носеха само сиви карирани якета, то тази година е важно да сте яркоцветни. Обърнете внимание на полите, якетата, палтата и панталоните в ярко жълто, като тези в колекцията на Michael Kors, или в наситено виолетово, като тези на Versace. И ги носете заедно!

Пачуорк

Костюмите, създадени, като че ли от дрипи, се появиха в колекциите на много марки, като се започне от Gucci и се стигне до Chriatian Dior, а темата е актуална не само за леки рокли, но и тежка луксозна кожа.

Пелерини

Актуалните за този сезон пелерини представляват нещо средно между палто и пончо и напомнят за царска мантия. А някои модни къщи, като например Nina Ricci и Saint Laurent, са се вдъхновили по-скоро от вампирските саги, отколкото от историята.

Кожени рокли

Мястото на кожените тренчове през този сезон се заема от кожените рокли. Ако Miu Miu предлага да се носи мини от естествен материал, то Stella McCartney е за рокли с дължина миди, изключително от еко кожа. Що се отнася до цветът на кожата, той може да бъде индиго, синьо-черно, червено, кафяво или смарагд.

Сребро

Добавете повече метален блясък към образа си! И по-точно, облечете се в сребро от главата до петите. Тенденцията на метализираните материали се прехвърли от аксесоарите към дрехите. Рокли, костюми и дори връхни дрехи – през този сезон всичко, което ви се прииска, може да бъде скъпоценно.

Милитъри и работно облекло

Да, през този сезон, стига да имате желание, ще ви е лесно да се ​​облечете като работник по пътищата или като работник на летището? И за тези, които се страхуват да не прекалят, дизайнерите предлагат дрехи, създадени на ръба на стиловете милитъри и уестърн…

80-те години

Хипертрофирани рамене, деколте, блясък, големи аксесоари и, разбира се, сексуалност – всичко от ерата на 80-те! Разровете се из гардеробите на своите баби и майки – обемни пуловери, смели мини поли, ленти за глава – всяко едно от тях ще ви е от полза… И не забравяйте клиновете!

Логомания

Светът трябва да знае какво носите! Пуловери, палта, обувки, чанти и колани – веднага става ясно, какво могат да си позволят техните горди собственички!