Есен-зима 2011/12: Основни тенденции, според Style.com

Продължаваме подготовката ви за новия моден сезон. Вече ви представихме топ 10 колекциите, според Style.com...

Продължаваме подготовката ви за новия моден сезон. Вече ви представихме топ 10 колекциите, според Style.com, а сега ви предлагаме да разгледате и основните тенденции на сезона.

Collage Studies

01Collage Studies - Есен-зима 2011/12: Основни тенденции, според Style.com
За да ви е по-лесно да разберете тази тенденция, трябва да запомните само една дума – колаж. А как правилно да съставите колаж-тоалет? По същия начин, по който се прави апликация. Събирате в едно различни щампи и материи, но без да забравяте за принципите на правилната комбинация.

Color Forms

02Color Forms - Есен-зима 2011/12: Основни тенденции, според Style.com
Цветни форми. През миналия сезон цветът се използваше активно. Тази тенденция ще е актуална и през настоящия сезон, но продължава да се развива. Есенните комплекти, в които са използвани ярки цветове, стават по-графични, като често в една дреха може да се видят не един, а няколко цвята. Именно чрез тези цветни петна, вие ще можете да създадете цялостната форма на силуета.

Parka City

03Parka City - Есен-зима 2011/12: Основни тенденции, според Style.com
И тази тенденция е продължение от миналия сезон. Просто трябва да смените  леката коприна с туид и кожа.

Psychedelic Furs

04Psychedelic Furs - Есен-зима 2011/12: Основни тенденции, според Style.com
Какво ви е останало в наследство от миналия зимен сезон? Да, цветната кожа. Различното тази зима е в това, че на преден план излизат палтата от тежка гладка кожа.

Sixties Minutes

05Sixties Minutes - Есен-зима 2011/12: Основни тенденции, според Style.com
С прехода от лято към есен, ще се промени не само времето навън, но и времето на модата. Лятото премина под знака на 70-те с техните безгрижие и ярки цветове, а есента идва с 60-те години на ХХ век, които са преди всичко сдържани и елегантни. Така че е време да си спомните за такива модни икони като Жаклин Кенеди и Одри Хепбърн.

Spotty Service

06Spotty Service - Есен-зима 2011/12: Основни тенденции, според Style.com
Точки – с този принт можете да създадете всякакви комбинации. Големите точки са много нахални и весели, а малките – елегантни и сдържани. От голямо значение, разбира се, е и фонът, на който са разположени точките. Яркият и светъл фон “привлича” големите точки, а тъмният и приглушен фон – малките. Едва ли ще ви е трудно да се ориентирате в тази тенденция.

Tux Love

07Tux Love - Есен-зима 2011/12: Основни тенденции, според Style.com
Костюми. Да, и тази тенденция е продължение от лятото. Какво можете да направите с костюмите тази есен? Само да усложните образите и да смесите стиловете. А това ще бъде много интересно!

Включете известията от ZaNeya.com    OK Не, благодаря

Инструменти и Машини | Снимки с дрон Бургас | Почивки и Екскурзии | Размяна на книги | Оценител Бургас | Уебсайт Бургас | Referati.com