Есен-зима 2010/2011: Чанти

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Есен-зима 2010/2011: Чанти

За всяка жена един от основните аксесоари, подчертаващ завършеността на образа и е красивата, женствена чанта. Едновременно с това, жените се стараят и да не изостават от най-новите модни тенденции. Но какво са им подготвили дизайнерите за настоящия моден сезон?
01ch
Нищо, кой знае какво, ново и забележително – почти всички тенденции са повторение на стилове и тенденции от последните години. Така че, смело посегнете към забравената в гардероба чанта-плик, която не сте използвали от няколко години. Що се отнася до тези, които обичат новите и необичайни неща, и те има какво да опитат. И така, накратко за актуалните тенденции…
02ch
Военният стил, който имаше огромно влияние върху модата през изминалата година и в началото на тази, все още властва по подиумите. Изберете камуфлажен десен в маслинен или кафяв оттенък, за да изразите себе си максимално.
Чанти-раници с дръжки шнурове също могат да намерят своето място в гардероба на много модни последователки. Друга модна тенденция – чанта от 70-те години, която се отваря и затваря по подобие на чувалче.
03ch
Други тенденции при чантите включват метални материи, раници с квадратна и правоъгълна форма, чанти от пухкава кожа или с животински принтове.
04ch