Есен-зима 2009/2010: Цветове

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Есен-зима 2009/2010: Цветове

Есента вече настъпи, но това не трябва да ви натъжава! Напротив, трябва да се усмихвате повече и да радвате околните със своя оптимизъм и с женското си очарование. Многообразието от модни предложения за този сезон дава възможност на всяка жена да подбере гардероба си в съответствие със своя образ и предпочитания. Като допълнение, есенно-зимната цветова гама е много богата, практична и привлекателна. А ето и кои са най-актуалните цветове на сезона:

Лилаво

1lilavo
Лилавият цвят е на мода в продължение на много години, но сега имате възможност да избирате от целия спектър от негови нюанси: от светло лавандулово до тъмно патладжаново. Всички негови оттенъци изглеждат много чувствено, внасят в живота нотки на приятна възбуда и дори помагат при разкриването на творческия потенциал. Лилавото се съчетава много добре с нюансите на маслинено зеленото и на медно жълтото.
Розово

2rozovo
Оттенъците на розовото добавят искра в есенно-зимната цветова палитра. Розовият цвят е олицетворение на лекотата, свежестта, мекотата, любовта и радостта. Разкошните цикламени и меките розови нюанси са подходящи за всеки тен на кожата и се съчетават идеално със сиво и черно.

Маслинено

3maslinovo
Маслиненият цвят (жълто-зелено с кафяв оттенък) добавя лека елегантност и изтънченост в есенните дрехи. Много ефектно в този изглеждат дизайнерските предложенията, изработени от блестящи платове.

Синьо

4sinoi
Сред актуалните за есента и зимата на 2009-2010 цветове ключова роля играе синият! Синьото олицетворява дълбочина и надеждност и има невероятно широк спектър от нюанси. Както облеклата, така и аксесоарите в този цвят изглеждат елегантно и стилно. Интересно е да се отбележи, че през следващото лято, синьото ще е сред водещите цветове. Така че, гледайте на него с перспектива!

Класически неутрални тонове

5neutralni
Умното използване на нюанси на сивото и кремавото прави дизайнерските дрехи по-интересни и своеобразни. Благодарение на своя неутралитет, те се съчетават прекрасно с много цветове и могат да ви послужат като изящна основа, която да украсите и допълните изключително ефектно.

Медно жълто

6medno
Медно жълтият цвят е олицетворение на топлина и комфорт. Така че, спокойно може да допълните есенно-зимния си гардероб с пуловер или палто в този цвят.

Черно

7cherno
Класическият черен цвят е винаги на мода. И този моден сезон не прави изключение. Този цвят е признак на елегантност и благородство, но освен това, както на всички им е известно, визуално прави фигурата по-стройна. Дизайнерите също не са забравили за тази негова особеност!