Един уикенд в ролята на порно звезда…

Начало » Интимно » Един уикенд в ролята на порно звезда…

Случвало ли ви се е да се учудвате, с какво порно звездите толкова привличат мъжете? Защо партньорът ви с такъв ентусиазъм гледа порно филми?

Един уикенд в ролята на порно звезда... Истина е, че никоя жена не иска да прилича на порно звезда в реалния живот и да нарушава основни принципи в общуването между мъжа и жената, като например: “Една жена трябва да остане поне малко загадъчна.” Но защо поне за един уикенд не се опитате да влезете в ролята на порно звезда и да разгадаете техните тайни в леглото…

Покажете заинтересованост!

Тайната на порно звездите: Те знаят как да се наслаждават на секса и постоянно правят намеци на партньора си колко са възбудени, било то с похотливи думи или с характерни движения.
Провокативен съвет: Проявете инициатива! Събудете любимия си с влажни целувки под пояса, изпратете му през деня SMS с палаво съдържание, като например му намекнете какво смятате да правите с него същата вечер.

Не се притеснявайте да говорите!

Тайната на порно звездите: Те не се страхуват, че ще изглеждат като леки жени, защото изказват на глас това, което чувстват. Това, че те обичат секса, не ги прави задължително развратни.
Провокативен съвет: Разкажете на партньора си, къде и как ви харесва да ви целуват, колко ви е хубави, когато той прави това или онова, пробвайте да експериментирате! Една на пръв поглед незначителна ваша молба, може да промени целия хоризонт на вашите възприятия.

Един уикенд в ролята на порно звезда...Обичайте своето тяло!

Тайната на порно звездите: Мъжете обичат секса и порно звездите знаят това. Мъжете не биха се замислили изобщо дали тяхната невероятна любовница има целулит или не! Те просто не биха се сетили за такова нещо! Важно за общото удоволствие е, че партньорката им е освободена и недостатъците и не я притесняват изобщо.
Провокативен съвет: Създайте интимна атмосфера – запалите свещи, купете вино и ягоди, пуснете тиха възбуждаща музика. И вашите недостатъци ще се стопят и изчезнат. Мислете за себе си по начина, по който искате да мисли и вашият мъж!

Изучете себе си!

Тайната на порно звездите: Чрез мастурбацията, жените научават какво точно им доставя най-голямо удоволствие.
Провокативен съвет: Галете бедрата, гърдите и всяка друга част от тялото си пред вашия мъж. Това е най-лесният начин да му покажете, какво ви доставя удоволствие, а в добавка ще го възбудите и ще доставите удоволствие и на него.
Един уикенд в ролята на порно звезда...
Красотата изисква жертви!

Тайната на порно звездите: Те знаят, че мъжете обичат с очите си, за това се стараят да изглеждат секси до самия край.  Например, остават и изключително високите си обувки по време на целия полов акт.
Провокативен съвет: Облечете под домашната си халат секси дантелено бельо или посрещнете мъжа си след работа без абсолютно никакви дрехи, но на високи токчета.

Фантазирайте!

Тайната на порно звездите: Мъжете си мечтаят за секс по няколко пъти на ден, а порно звездите не биха ги осъдили за това – те самите си фантазират за това.
Провокативен съвет: Ако партньорът ви мечтае за секс в тройка, това не означава, че не ви обича! Поиграйте си на лекар или на непознати – няма нищо по-възбуждащо от секс игричките. Само не преигравайте! Запомнете, че най-важни в случая са вашите комфорт и спокойствие.

Бъдете изобретателни!
Един уикенд в ролята на порно звезда...
Тайната на порно звездите: Те са наясно, че мъжете нямат само една ерогенна зона, както си мислят повечето жени.
Провокативен съвет: Внимателно изучете тялото на партньора си. Доставяйки му удоволствие, ще разберете какво наистина му харесва и какво не предизвиква никаква емоционална реакция в него. Това ще е един полезен опит за вас!

Бедете егоистки!

Тайната на порно звездите: Те, за разлика от повечето жени, обръщат особено внимание на собствената си сексуална удовлетвореност и не са склонни да правят компромиси с това!
Провокативен съвет: Занимавайте се възможно най-често с неща, които едновременно ви доставят удоволствие и ви правят красиви и уверени в себе си. Например, правете си по-често маникюр, ходете на фризьор, купувайте си красиви, а защо не и провокативни дрехи. Изобщо старайте се да си обръщате възможно най-много внимание!

Не правете услуги!

Тайната на порно звездите: Те са наясно, че похотливостта не е само мъжка черта. Правят всичко възможно да доставят удоволствие на партньора си, но искат същото и за себе си.
Провокативен съвет: Разберете какво харесва любимият ви и му доставете удоволствие, но така че да доставите удоволствие и на себе си. Фалшът и нежеланието винаги се чувстват, а ключовата дума тук е “взаимност”.

Избягайте от рутината!

Тайната на порно звездите: Спонтанният секс е особено задоволителен. Непредсказуемостта е привлекателна както за мъжете, така и за жените. С такива хора е винаги интересно!
Провокативен съвет: Забравете за секса по разписание, а бъдете винаги нови и интересни! Старайте се всячески да провокирате партньора си, без значение дали ще сте си у дома или навън!.