Дрехата, с която Той ще те забележи

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Дрехата, с която Той ще те забележи

drehaКоя е дрехата, която ще го накара да спре поглед върху теб? Какво всъщност Той си представя като „секси” и кое би го оставило равнодушен?!
Мъжете са толкова различни и същевременно неразгадаеми, но мили момичета има неща, които са еднакво валидни, за да ги накараме да ахнат…

Няколко са правилата, които можеш да приложиш, ако искаш да бъдеш не само забелязана, а и харесвана:

Като за начало правило номер едно е дрехата която носиш да подчертава ясно твоята женственост, без разбира се да е вулгарна. Заложи на полата, роклята, предизвикателното бельо и естествено – нашите любими високи токчета!

Трябва да подчертаеш красивите извивки на тялото си, и да прикриеш някой малък недостатък (ако имаш такъв). Нека дрехата ти подчертае и загатне красивото, но все пак да остави място и за мъжкото въображение.

Постарай се да „изчистиш” дрешките си от всякакви излишни мъниста, пайетки и анимационни герои, които не само ще изглеждат кичозно, а и ще те отдалечат от целта… Нали не забравяш, че тя е да обърне внимание на теб самата?! Нека види красивата ти шия или нежните ръце, вместо да бъде буквално заслепен от лъскави притурки.

Дрехата трябва да е чиста и с премерен цвят, а ако си позволиш повече цветове – нека са най-много два… И внимавай – те трябва да не стоят неестествено един до друг. Знаем, че всичко премерено е хубаво!

Освен окото, трябва да можеш да зарадваш и някои други негови сетива. Все пак докосването трябва да бъде приятно. Заложи на меките, приятни на допир материи като коприна, сатен, кашмир… Няма мъж, който да остане равнодушен пред тях.

Ако си решила да добавиш някой аксесоар към облеклото си, нека бъде съобразен с цялата ти визия – по цветова гама. Ролята на аксесоара е да довърши красиво останалата част, а не да „изпъква” или да „крещи”.

Нека преговорим: Най-важна си ти! Не позволявай дрехата да „ти лепне” етикет „невидима”! За да бъдеш забеляана, трябва да си „премерена” !!!

Изпратено от Велина Виткова