Декорация с фототапети

Начало » За дома » Интериор » Декорация с фототапети

Декорация с фототапетиКак да създадете актуален и модерен интериор? Използвайки  декорация с фототапети, може да се постигнат интересни и атрактивни ефекти. С помощта на фототапети в пространството на помещението се образува притегателно място, необикновен акцент, създаващ атмосфера. Избирайки фототапети с определен мотив може да се сътвори невероятна визия:

  • Докосване до хармонията на природата – красиви снимки на пейзажи, растения, цветя и животни.
  • Романтика – романтичната обстановка може винаги да е у дома с избора на вълнуващ фототапет. Каквато и представа да имате за романтика, вече е възможно да й се наслаждавате – залези, цветя, романтични кътчета от света и други.
  • Пресъздаване на далечни и вълнуващи места по света – любимото ви място, вече може да бъде у дома, като направите декорация с фототапети.
  • Приказка – потопете децата в света, който ги вълнува, като направите декорация на детската стая с фототапети с любимите им приказни герои.
  • Приключение – самият факт, че у дома има вълнуваща, панорамна снимка на стената, с неочакван мотив е вече приключение, а избора на фототапет ще ви пренесе там, за където сте си мечтали. Можете да сложите на стената огромна карта на света, да се потопите под водата или дори да сложите снимка на слънчевата система…
  • Арт – артистичност може да се постигне по-много начини чрез декорация с фототапети или направо да се използват арт и абстрактни теми.
  • Уют, лукс, стил, простор, колорит или друг търсен ефект, лесно може да се създаде  с фототапети, имитиращи подходяща текстура.
  • 3D фототапети – супер реалистично изживяване. Стената с фототапет е като прозорец към друго измерение. С избора на фототапети, е възможно най-лесният и изгоден начин да се постигне разкош и стил.

Преди няколко десетилетия, фототапети можеха да си позволят малцина, намираха се трудно и бяха с недостъпни цени. Днес не само има невероятно разнообразие, но цените са напълно достъпни, за да може ако ви омръзнат избраните фототапети често да ги сменяте.

Лесно можете да осъществите идеите си за декорация с фототапети от Фототапети 24. Всяко помещение в дома, офиса, заведението или което искате да превърнете в уникално място, може да промените с фототапети. Всичко зависи от вашият вкус и въображение.

Вече няма значение какъв е изгледът от прозореца, защото можете да имате какъвто искате изглед на стената – впечатляващо красиви картини, на които да се наслаждавате. Превърнете домът си в модерно място, в което ще ви е приятно да живеете и да каните гости. Придайте специфична атмосфера на всяка стая: Приказна детска, романтична спалня, модерен хол и уютна кухня. Прикрепянето на фототапети към стената е много лесно и когато решите да ги смените, това става без усилия и без щети.

Фототапетът не е задължително да е на цялата стена. Може да го използвате за определена ниша,  ъгъл,  колона, чупка в стаята, параван, върху мебели и какво ли не. Не поставяйте ограничения на своята креативност. Търсете смели и неочаквани решения в интериора. Овен това фототапети са подходящи не само за големи помещения. Малките помещения с помощта на фототапет и огледала, може оптически да се превърне в просторно. Възможностите за декорация с фототапети са неограничени – възползвайте се!

Идеи за фототапет