Дамски часовник – съвършен късен подарък за любимата

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Дамски часовник – съвършен късен подарък за любимата

chasovnik-iskamchasovnikМъжете често забравяте различни поводи и годишнини.
Да, ние си ви обичаме и така, но е много по-добре, когато умело успеете да излезете от подобна неприятна ситуация.
При пропуснат празник и забравен подарък е добре да реагирате възможно най-скоро и да поръчате нещо на своята любима жена. Един красив часовник би бил чудесен избор и то най-вече, ако го поднесете с подходящ комплимент или думи към него.

Коя жена би се сърдила дълго, ако и подарите стилен дамски часовник с думите: „Времето спира за мен като съм с теб, само вечността заедно има значение!“
Отделете малко време и й изберете часовник от IskamChasovnik.com като не забравяте да се съобразите със стилът й или нещо, което тя силно желае. Ако тя иска екскурзия до Париж, подарете й часовник с Айфеловата кула и думите: „Нека отмерва краткото време, което остава до нашето романтично преживяване във Франция.“ После от вас зависи да спазите обещанието в приемлив срок.

Всяка ценителка на красивите бижута би харесала дамски часовник, който успешно съперничи на нейните накити. Не е задължително да й купите скъп часовник или такъв на верижка за ръката. Можете да се спрете на модел тип колие и да внесете още един красив елемент във визията й.

Символично подарете сърцето си като поръчате часовник-колие с формата на сърце. Даже до момента да не ви е смятала за романтичен, то подобен жест би променил представата й за вас коренно.

Винаги можете да използвате аргумент за своето закъснение с подаръка.

Много по-неочаквано е да поднесете нещо хубаво и да си личи, че е избирано с внимание. Закъснението от няколко дни само подсилва елемента на изненадата, защото вашата любима по-скоро е чакала жест на самата дата.

Красивите жестове поддържат една връзка жива, не е необходимо това да са много скъпи неща, идеята и вниманието са далеч по-важни. Често мъжете едва ли не се опитват да купят нашата любов, но това няма как да се получи особено при силните и качествени млади дами. Ние знаем какво искаме, и това не са винаги скъпи подаръци, това можем и сами да си го осигурим. По-скоро имаме нужда от внимание, изненади- като нов часовник, дори и да не е скъп и най-вече от компанията на човек до себе си. Човек на който можеш да разчиташ!