Градински мебели от изкуствен ратан

Начало » За дома » Интериор » Градински мебели от изкуствен ратан

В последните няколко години мебелите изработени от изкуствени ратан си спечелиха особена популярност. Това се дължи на няколко основни техни предимства, като например…
01m
Лекота
Това е може би най-важното преимущество на тези мебели. Благодарение на нея, те се местят лесно от едно място на друго, позволявайки не само да се избере най-подходящите място за почивка, но и интериорът на градината или терасата ви да се променя, според ежедневните ви желания.
02m
Непретенциозност
Не ви се налага да предпазвате новите си ратанови мебели от слънце, резки спадове в температурата или влага. Напротив – те запазват своята форма, дори ако завали или  ви се наложи да ги миете.
03m
Дълготрайни
Мебелите от изкуствен ратан издържат на много по-голямо натоварване от тези, изработени от естествен материал, не се деформират и не губят своята ефективност, тъй като при тях няма снаждания на пластмасовата нишка. Именно шевовете и снадките са слабата страна на всички мебели, изработени от естествени материали.
04m
Естетика
Освен функционални, съвременните ратанови мебели са и естетически издържани: те привличат със своите пластичност, елегантност, разнообразие от форми, размери и цветове. В допълнение, те се съчетават много добре с кожа, стъкло, метал и плат, което ще ви помогне да създаде неповторима атмосфера в интериора на вашата градина, тераса или вила.

05m