Вкусотийките и сексуалните игри

Начало » Интимно » Вкусотийките и сексуалните игри

Различните сексуални игри отдавна вече не ни изглеждат нереалистични, срамни и необикновени. Те бавно станаха част от сексуалния ни живота и твърдо се установиха в него. Днес ви предлагаме да обсъдим особено вкусните сексуални игри, в които можете да използвате любимите си лакомства, за да доставите удоволствие както на вашия партньор, така и на себе си.

Ягоди

Представете си, че с помощта на ягодите, можете да доставите истинско удоволствие не само на себе си, но и на партньор си. Наредете ягодки по тялото му и без да бързате, ги изяжте една по една, докато леко го целувате. Гарантираме ви, че възбудата ще бъде голяма, при това не само за него, но и за вас. Между другото, играта с ягодите може да се направи и наобратно.

Сметана
Разбира се, говорим за бита сметана. Мисля, че почти всички сме виждали красиви еротични сцени в различни филми, където се използва сметана. Предлагаме ви и вие да се почувствате като истински десерт на вечерта. Нещо повече, ласките, в които ще използвате този вкусен, лек и нежен продукт, ще са като допълнителна подправка към сексуалния ви живот.

Шоколад

Най-добре е за секс игричките свързани с това сладко изкушение да използвате течен шоколад. Например, направете на партньора си еротичен масаж, като вместо масло, използвате именно такъв шоколад. Дори, използвайки пръсти или четка може да рисувате по тялото му, а след това, разбира се, да оближете рисунките. Тази игра може да бъде ограничена само от въображението ви.

Кисело мляко
С този изключително полезен млечен продукт, можете да си направите един на друг особено приятен и отпускащ масаж, а току виж сте му намерили и още някое приложение.

Сладолед
Можете да го използвате по същия начин, като сметаната: намажете го по своето тяло и по тялото на партньора си, а след това с нежни ласки го оближете един от друг. Възбуждащо удоволствие ще ви достави не само дегустацията на десерта, но и прохладата, която ще се разнесе по тялото ви.

Мед

Ползата ви в този случай ще е двойна, тъй като можете да използвате меда както “външно” – за масаж, така и “вътрешно” – като го оближете от тялото на партньора си. Медът помага не само за лекуване на болно гърло. Той е много полезен и за потентността на мъжете. Говори се, че действа не по-зле от известните сини хапчета. Така че, хранете мъжа си с мед, за да е здрав!

Грозде, череши, вишни…

Приятно е да използвате тези плодове в ласките в прелюдията към секс. Можете да си ги «подавате» един на друг с целувки или да украсявате телата си с тях, а след това внимателно и нежно да ги изядете. С времето можете да измислите всевъзможни начини за използването им  в еротичните ви игри. В действителност, апетитът ви ще дойде с играта!

Банан
Тук нещата се простират до свободата и степента на греховност на вашето мислене. Ако използвате въображението си ще намерите какви ли не начини за използването на този плод в сексуалните ви игри, без значение дали ще го обелите, или ще го оставите с обвивката.

Замразени плодове
Това развлечение е по-скоро за естети. Известно е, че ледът, разбира се, в умерени количества, може да помогне много за възбудата ви. А топящият се лед в комбинация с вкусни горски плодове, например, ще ви възбуди двойно!

Навярно можете да намерите още много интересни вкусотийки, които да използвате в сексуалните си игри. Все пак всичко зависи от вашата фантазия и от желанието ви да доставите удоволствие, както на вашия партньор, така и на самите себе си…