Валентинка на бързо

Начало » За дома » Празници » Валентинка на бързо

Ако Денят на влюбените ви свари неподготвени, можете да се възползвате от нашите идеи. Предлагаме ви няколко изненади-валентинки, които ще имате време да направите, дори и в последната минута.
Валентинка на бързо
1. Ако във вечерта преди празника сте свободни, можете да опечете нещо – например, любимата торта на вашия любим, бисквити или сладкиш във формата на сърце.
Изпечете му подарък…

2. За да украсите дома си, можете сами да си направите гирлянди от хартиени сърца. Сърцата може да са с различна големина и не е задължително да ги правите от цветна хартия – в този случай много полезни могат да се окажат и вашите стари непотребни списания. За да закрепите отделните детайли, ще трябва да ги срежете, а след това внимателно да ги залепите по разреза.
Освен това, такива хартиени сърца можете да завържете за дълги ленти и да ги окачите на полилея, настолните лампи, закачалките и т.н.
b02
3. Такива хартиени сърца може да използвате и в украсата на масата. Нанижете ги на тясна вази, бутилка вино, свещници, чаши за шампанско, салфетки. А за да създадете нужната атмосфера, разпръснете от хартиените сърчица по цялата масата.

4. А мястото на най-миниатюрните сърчица е там, където не може да се използват по-големи. Напишете на тях кратки пожелания, признания в любов или мили думи за вашия любим и ги разпръснете по вещите му – в джоба на якето или сакото, в портфейла, в калъфа на мобилния телефон, в лаптопа, при документите му и т.н. Така, докато ги открива случайно, вашият мъж ще бъде приятно изненадван през целия ден.
Началото можете да поставите с пожелание за “Добро утро”, написано върху сърце, което сте прикрепили към любимата му чаша за кафе.
Валентинка на бързо
5. Ако вашият любим започва деня си с чаша капучино, можете да го изненадате по следния начин: вземете лист хартия и изрежете в него малко сърчице, което ще използвате като шаблон. С едната ръка го задръжте над чашата с капучино, а с другата – внимателно посипете какао. По този начин, върху сметановата пяна ще се появи нежен шоколадов символ на вашата любов.

6. Ако не сте обмисляли празнична закуска или вечеря, не се притеснявайте – всяко ястие може да се превърне в израз на вашите чувства, ако просто го оформите като сърце.

7. Естествено, не може да се говори за романтична вечер, без да стане въпрос и за свещи. Ако нямате специални за случая, може да използвате и най-обикновени плаващи свещи. Подредете ги във формата на сърце по пода, масата, раклата и т.н., и романтичната нотка на вашата вечер е гарантирана.

Пожелаваме ви един незабравим празник!