Бъдете смели!

Начало » Интимно » Бъдете смели!

Бъдете смели!Бъдете смели – съветват сексолозите – и правете секс навсякъде в дома си! Единственото условие е да не го правите в спалнята… “Преодолявайки собствените си граници и табута, двойката получава мощен сексуален стимулант – е уверена френската сексоложка Жоанина Викоф. – Като правите любов в необичайни условия, използвайки обикновени домакински неща, вие си доставяте нови усещания и повишавате удоволствието си.”
И така, ето кои са местата в дома, на които френските сексолози съветват да правите секс:

Коридорът
Този вариант е особено подходящ за летните дни и вечери, когато краката ви са голи, а полата ви е къса. Облегнете се на стената и разтворете крака. А когато той дойде до вас, обвийте ръце около раменете и врата му и опрете крака на отсрещната стена. Така бедрата ви са плътно прилепнали към партньора ви. Ако коридорът е по-широк, подпрете единия си крак на неговите задни части, а другия – на табуретка или стол. При тази “спортна” поза сексът е бърз и напрегнат: стимулацията на клитора е максимална, а проникването е по-дълбоко от обикновено.

Всекидневната
Ако най-важното нещо за вас и партньора ви е комфортът, то някое голямо и удобно кресло или диван са точното място за вас в тази стая. Възседнете го, както при поза “Ездачка”, и притеснете колената си към неговите бедра. Движенията ви трябва да са бавни и дълбоки. Сексолозите твърдят, че тази поза е подходяща за истински амазонки, тъй като при нея вие контролирате ритъма и скоростта напълно.

Кухнята
Чувствайте се свободни да използвайте масата! Да правите любов на нея е много удобно: тя е с перфектна височина, комфортна е и ръцете ви са свободни да изследват тялото на партньора ви, докато краката ви са плътно обвити около кръста му.

Банята
Може да използвате както ваната, така и домакинските уреди (ако са в банята). Ако вие сте седнали на ръба на ваната с разтворени крака, то пред партньорът ви се разкриват множество възможности, да ви достави удоволствие – включително и с орална любов. Ако сте любители на екстремалните усещания, включете пералнята и когато се затопли седнете върху нея. Тази поза ще позволи на вашия партньор да контролира ритъма и дълбочината на проникване. Ако към акта добавите и вибрациите на пералнята, не се съмнявайте, че и двамата ще получите двойно удоволствие.

Стълбите
Застанете клекнали с гръб към партньора ви и му позволете изцяло да управлява вашето тяло и движенията му. Може да засилите удоволствието си, като стягате и отпускате мускулите на таза, докато пенисът му стимулира точките, разположени на входа на влагалището. Единственият минус на тази поза е, че е трудно да издържите дълго време на колене.