Бельото – нощна съблазън

Начало » Интимно » Бельото – нощна съблазън

Бельото - нощна съблазънИскате тази нощ да не прилича на предишната… Желаете партньорът ви да ви се възхищава, както никога до сега… Къде е проблемът? Развихрете фантазията и сексапила си и се впуснете в незабравимите изживявания и усещания. Оставете дрехите на страни – те няма да са ви необходими тази вечер – и се опитайте да го съблазните с ефирно и нежно бельо.
Бельото е най-съблазнителната и интимна част от женския тоалет. При неговият избор жените гледат не само цвета и материята му, но и как ще изглеждат в него. И в това няма нищо странно! Все пак чрез него те искат да впечатлят човек, на който държат да се харесват постоянно, а  не е тайна, че бельото може да подчертае всяка женска индивидуалност. Какво ще бъде впечатлението зависи само от умението ви  да се “поднасяте”.
Показвайки се пред партньора си със своето ново еротично бельо, не правете резки движения – това само може да го стресне. Първоначално трябва да се движите леко, дори флегматично. Мъжът ви трябва по достойнство да оцени не новата ви придобивка, а вас в тази придобивка. Красива блузка може да бъде прекрасно допълнение към тази съблазнителна фантазия. Колкото се може по-често използвайте съблазнителни деколтета, които да привличат погледа и целувките на партньора ви.

Бельото - нощна съблазън В черното бельо се крие женската власт. Искате ли да привлечете вниманието на някой мъж, появете се пред него в черно бельо. В допълнение с дантелени боксерки вие ще изглеждате и романтична, обаятелна и мечтателна.
Като допълнение към бельото можете да използвате и някой еротичен аксесоар, който допълнително да разпали кръвта на половинката ви. Това може да са дантелени или копринени ръкавици, дантелени жартиери, обувки с високи токове. Всичко зависи само и единствено от вашата фантазия и предпочитанията ви.

Още няколко съвета
1. Ако имате пищен бюст, е най-добре да подбирате модели с отворен бюст, в които ще изглеждате особено секси.
2. Ако имате смугла кожа, подходящите цветове за вас са ярките и наситените. Ако кожата ви е светла, подбирайте бельо в пастелни цветове.

Бельото - нощна съблазън 3. Цвят на бельото – искате ли да възбудите половинката си, купете си червено бельо; жълтият цвят ще повдигне настроението му; розовото създава опасения и прави мъжете разсеяни, а все пак, не към това се стремите…
4. В гардероба ви задължително трябва да присъства коприната. Съприкосновението на тази тайнствена материя с женската кожа, е особено възбуждащо. Така че е добре да си позволите този малък разкош!
5. Дантелите и сатенът са постоянна част от мъжкото въображение. Така че доставете на партньора си удоволствието да види осъществените си фантазии. А след това… Той със сигурност ще се постарае да осъществи вашите..