Аксесоари: Бижутата на сезон есен-зима 2008/2009

Начало » Външен вид » Мода & Стил » Аксесоари: Бижутата на сезон есен-зима 2008/2009

Вряка жена обича красивите неща, особено ако те подчертават нейния образ. Неповторимост, творчество, яркост, стил – съвременната бижутерия съчетава в себе си всички тези качества. Тя се стреми да отговори на всички искания и капризи на модата на 21-ви век и предлага широк асортимент от аксесоари, които да са в състояние да задоволят и най-взискателната модерна жена.
Твърдо може да се каже, че бижутерийната мода за сезон есен-зима 2008/2009 се придържа към следното правило: Колкото по-малко (като количество), толкова по-добре. Подбраните с вкус аксесоари внасят чар и завършеност на вашия образ. За това бижутата, които избирате за настоящия сезон трябва да подчертават вашия стил, да бъдат възможно най-дръзки и уникални, но и да са сведени до минимум.
И така, какви бижута трябва да подберете за сезон есен-зима 2008/2009?

 

1. Гривни

Те са любимо украшение както на мъжете, така и на жените. Правилно подбраните гривни красиво подчертават линиите на ръката. Те могат да придадат на вида ви тайнственост, загадъчност, романтика и чар. Актуални са както обемните гривни, така и тънките. Може да са декорирани с големи камъни или да са съставени от преплетени верижки.

2. Огърлици

Актуални този сезон ще са обемните огърлици, които са направени от различни материали – изкуствени камъни, стъкло, рог.

3. Мъниста

Те придават на жената не само елегантност, но са в състояние да превърнат и най обикновената рокля в нещо изключително. Модерни са дългите мънистени гердани, такива от едри мъниста и многослойните мънистени колиета.

4. Верижки

Те могат да са с различни по размер и типове. Дизайнът им този сезон е необичаен и поражда голямо разнообразие. Можете да избирате между верижки от големи пръстени прикрепени един към друг, такива от по-малки верижки, образуващи огърлица, верижки чиито звена са привързани едно към друго с връвчици или кожени лентички. Необичайни са комбинациите от различни слоеве – големи и малки халки в комбинация с различни тъкани. Това какво ще изберете зависи само и единствено от вашия характер и от гардероба ви.

5. Брошки

Този любим аксесоар на нашите баби отново е на мода. Брошката е едно особено женствено украшение, което може да преобрази всяка дреха – може да се носи на яката на ризата, на шала, на роклята, на блузата. Всичко зависи от Вашето въображение. А при избора на брошка не съществуват ограничения.

6. Пръстени

Актуални са масивните пръстени в комбинация с обици, украсени с големи камъни.

7. Обици

Днешният хит  са  големите обици с необичайни форми.