Да, еротичният масаж може да бъде чудесен подарък за вашия любим. Но преди да му го „връчите“, трябва да сте усвоили поне малко от техниката му, за да е гарантирано истинското удоволствие на партньора ви.
massage
Техники в еротичния масаж
Има три основни техники в еротичния масаж, които трябва да усвоите:

1. Ритъм на движенията
При еротичния масаж трябва да има разнообразие в ритъма на движенията. Колкото по-бавни са те, толкова по-бързо партньорът ви ще се отпусне. А бързите движения правят еротичния масаж стимулиращ. Така че, започнете да масажа с такова темпо, което съответства на състоянието на любимия ви: ако той е бодър и активен, започнете с бързо темпо и постепенно забавете ритъма на движенията си; ако е спокоен и вял, започнете с бавни и дълбоки движения и постепенно забързайте темпото. Много внимателно наблюдавайте настроението на партньора си и в зависимост от него, изберете скоростта на масажа.

2. Техника на натиска
Колкото с по-малък натиск са движенията ви, толкова по-отпускащ ще е еротичният ви масаж. Но това не е ефективен метод за премахване на напрежението в мускулите. Най-добре е да започнете масажа с леки, плавни движения и постепенно да увеличите натиска им. Ако е необходимо, използвайте тежестта на цялото си тяло, за да увеличите натиска. Все пак не забравяйте, че той не трябва да е прекалено силен, защото вместо удоволствие ще предизвика у партньора ви болка.  Бъдете особено внимателни с нежните части на тялото му – там натискът трябва да е лек, дори едва забележим.

3. Постоянен контакт
Това е един от важните аспекти на еротичния масаж. Важно е да не прекъсвате рязко масажа си и да не губите контакта между ръцете ви и тялото на вашия любим за повече от секунда. Дори и когато променяте позицията си или се преместване към друга част на тялото му, не трябва да забравяте да държите едната си ръка върху кожата му. Повърхностното плъзване на ръцете ви е най-добрият начин за свързване на отделните части на еротичния ви масаж..

Вашият коментар
Други предложения