Бельото през настоящия есенно-зимен сезон

Какво е за жената бельото? То е всичко: и подарък от любимия мъж, и покупка за радост на самата нея, и не на последно място – дреха, която и вдъхва увереност. Красивото бельо, обаче, не трябва само да допълва нейните нежност и сексапил, а и да я кара да се чувства комфортно.
Всеки моден сезон се появяват новости, които могат да доставят радост на всяка една жена. Асортиментът на бельо е огромен и дава възможност за какви ли не превъплъщения: изкусителка, кралица или светска лъвица, срамежливка, секси кокетка. И така, да видим какви изненади ни предложи настоящият есенно-зимен сезон…

Корсетът – изтънчен разкош

image-1451

image-1452

image-1453

Няма мъж, който да не загуби дар слово, при вида на жена (особено на любимата жена) в корсет. Прелестите на женската фигура се подчертават от бродерии, връзки на бюста или гърба, красиви жартиери.

Съблазнително боди

image-1454

image-1455

image-1456

Моделите са изискани и деликатно подчертават женското тяло. Украсата от панделки и дантели им придава нежност и деликатност.

Изискани форми

image-1457

image-1458

image-1459

Има както модели изработени от сатен в ретро стил с изискана дантела, така и такива от тюл с обемни апликации, имитиращи ръчна изработка. Те едновременно подчертават красотата на гърдите, повдигат ги и им придават допълнителен обем. А полупрозрачните материи са съблазнителни и еротични и биха помогнали на всяка жена в съблазняването на избрания от нея мъж.

Висша мода – колан за чорапи

image-1460

image-1461

image-1462

Това са комплекти за особени случаи. Без значение кой ще изберете: с „по-лаконична“ изработка или богато украсен с дантели и панделки, ще изглеждате шикозно и съблазнително..